Upisi u Akademsku 2023./2024. godinu

Čeka se Odluka NISPVU

Dokumenti potrebni za upis na VHZK

Prijava za upis - možete ju ispuniti prilikom predaje dokumenata na Veleučilištu

Svjedodžbe svih razreda srednje škole, svjedodžba o državnoj maturi ili potvrda o položenim ispitima državne mature

Domovnica izdana od strane matičnog ureda ili putem aplikacije e-Građani

Rodni list izdan od strane matičnog ureda ili putem aplikacije e-Građani

Dvije slike za indeks dimenzija 4x6 cm

Prijave i razredbeni postupak

Poštovane kandidatkinje i kandidati,

ukoliko želite studirati na našem Veleučilištu kao redovni studenti, upis na prvu godinu je moguć isključivo preko Nacionalnog informacijskog sustava prijave na visoka učilišta (NISpVU) kojemu se pristupa putem internetske adrese www.postani-student.hr.

Za sve redovne studente koji ove godine prvi puta upišu prvu godinu studija troškove studija snosi Republika Hrvatska.

Upisi u prvu godinu studija za redovne studente su 21. srpnja 2023. i 24. srpnja 2023. od 9.00 do 17.00 sati  u prostorijama Veleučilišta, Šetalište Hrvatskog narodnog preporoda br. 6,  49 000 Krapina (prvi kat) , uz mogućnost najave na broj 049/382-125.

Molimo studente da koriste ulaz sa SJEVERNE STRANE Srednje Škole Krapina i prate putokaze kroz zgradu.

Molimo SVE studente da se obavezno prije dolaska na upis prijave i direktno na stranici www.vhzk.hr putem linka Prijava na studij na odabrani smjer prilikom čega će unijeti svoje podatke u sustav i dobiti pristupne podatke za sustav Studomatic kojim će se koristiti za sve svoje studentske aktivnosti.

VELEUČILIŠTE HRVATSKO ZAGORJE KRAPINA organizira  razredbeni rok za upis IZVANREDNIH studenata na trogodišnje stručne studije Informatika, Prometna logistika i Operativni menadžment.

Pravo na prijavu za razredbeni postupak imaju sve osobe koje su završile srednju školu prije 2010. godine. Svi ostali kandidati se mogu prijaviti isključivo preko Nacionalnog informacijskog sustava prijave na visoka učilišta (NISpVU) kojemu se pristupa putem internetske adrese www.postani-student.hr.

Kandidati za upis putem razredbenog postupka moraju se također prijaviti direktno na web stranici www.vhzk.hr putem linka Prijava na studij na odabrani smjer.

Razredbeni ispit će se održati u drugoj polovicikolovoza u prostorima Srednje škole Krapina, Šetalište Hrvatskog narodnog preporoda br.6, Krapina. Kandidati će o točnom terminu biti obaviješteni telefonski.

 

 Dokumenti koje je potrebno priložiti uz prijavu:

  • prijava za upis – možete je ispuniti prilikom predaje dokumenata na Veleučilištu,
  • svjedodžbe svih razreda srednje škole, svjedodžba o državnoj maturi ili potvrda o položenim ispitima državne mature,
  • domovnica izdana od strane državne matice ili putem aplikacije e-Građani,
  • rodni list izdan od strane državne matice ili putem aplikacije e-Građani,
  • dvije slike za indeks dimenzija 4×6 cm

Glavna je svrha stručnih studija Informatika, Prometna logistika i Operativni menadžment stvaranje kadra potrebnog za uspješno vođenje osnovne djelatnosti u poslovnim organizacijama koje čine jezgru privrednog i društvenog razvoja Krapinsko-zagorske županije.

Obrazovanje polaznika tih stručnih studija (Informatika, Prometna logistika i Operativni menadžment) utemeljeno je na izučavanju onih disciplina koje su nužne za uspješno vođenje poslovnih organizacija vezanih za logistiku prometa, poduzetništvo i informatičku tehnologiju. Odabir stručnih predmeta, njihov raspored po godinama te opseg izučavanja svake pojedine discipline usklađeni su prvenstveno s projektiranim potrebama polaznika. Temeljne discipline – matematika, statistika, strani jezik, informatika, ekonomija- daju polaznicima opća znanja potrebna u suvremenom poslovanju. Stručni predmeti pokrivaju stručna znanja potrebna za uspješno vođenje poslova struke, ali i specifična znanja potrebna gospodarskom razvoju Županije.

Primjeri prijemnog ispita

© Copyright 2022. Veleučilište Hrvatsko zagorje Krapina | Sva prava pridržana